Vyznání mámy

Byla jednou jedna máma. Za svoje dítě by dýchala.
Jenomže pak se jednoho dne nemohla ani nadechnout… Poslechni si ji

Možná se taky poznáváš? Někdy to bolí, viď...

… ohlídnout se zpátky za zpackaným ránem, kdy jste pospíchaly do školky a malá zas kňučela a zdržovala, nechtěla se nechat česat, a pak jsi ji uřvanou táhla z bytu, abyste to stihly.

… nebo jak jste se s tou starší zase pohádaly o úklid pokojíčku a z tebe vylítlo: „Fakt nevim, po kom ty seš, já ti ten věčnej bordel trpět nebudu,“ a ona pak naschvál kopla do hromady knížek.

… anebo když maličkej brečel a tys už na něj neměla nervy, kdo to taky má vydržet, a řekla jsi: „Já už tě tu fakt nechám vyřvat, v tý postýlce,“ a utekla do koupelny. Když ses pak trochu vydýchala a vrátila, byl zticha. Seděl tam, koukal na tebe těma svýma velikýma očima a pak k tobě natáhnul ruce: „Máma!“

Máma. Ach jo. Proč je to někdy s dětma tak složitý. Proč to nejde v klidu. A proč jsi kolikrát tak protivná, že na ně štěkáš. Když to chceš přece po dobrym.

Neboj, nikdy to není zpackaný tak, že by to nešlo spravit. Jestli chceš, utři si oči a pojď

Kurz Nevýchovy

Pomáhá se vztekáním, zlobením, neposlušností, stejně jako se sourozeneckými vztahy, hranicemi, nebo nezvladatelnými dětskými i rodičovskými emocemi.

Podívejte se, jak celý kurz funguje a s čím konkrétně může pomoct právě vám a vašim dětem. A jestli se vám Nevýchova líbí, využijte naši 14denní garanci a rovnou si ho vyzkoušejte:

Prohlédnout kurz

A jak byste to chtěli se svým dítětem vy?